tisdag 1 oktober 2013

Marathonlöparen nr 4/2013 - snart i medlemmarnas brevlåda ...

Så har Marathonlöparen nr 4/2013 sänts till tryck. Den beräknas nå sina adressater i mitten av oktober. Det tar sin lilla tid att prestera en tidning. Det är rätt skoj, rätt tidskrävande och rätt intressant. Det är också mycket glädjande att samarbeta med Mats, som är en fantastisk korrekturläsare, och Ann, som gör tidningen riktigt bra. Jag tackar och bockar för allt ert goda arbete.

I nästa nummer får vi t ex läsa om;

- Hur långt kan man gå, undrar Silvio Cannava och pinnar på.
- Båstad Marathon - är det vackert eller är det snabbt?
- Linde 6-timmars - nog är det väl ändå för himla skoj?
- Ölands Marathon - hur varmt kan det egentligen vara? Och lär man sig aldrig vilken fart man skall ha?
- Carina Borén & Kristina Paltén. Ja, de är hemma igen, men aj, aj, aj en så fantastisk resa de gjorde.
- Reykjavik Marathon - i regn och blåst, men visst var det ändå fantastiskt trevligt.
- Tjejmarathon går i Roslagen - killar och tjejer springer Roslagsleden med ett leende på läpparna.

Ja, detta och mer än så finns att läsa i vårt nästa nummer. Har du betalt din medlemsavgift för 2013 så kommer tidningen i lådan om några veckor. Har du inte betalt så får du stå ditt kast.

Fast. Förstås. Vi ser dig gärna som medlem, så dyk in på www.marathonsallskapet.se så hittar du medlemsinformation där. Det lönar sig, om du t ex gillar maraton, om du gärna springer långt i Sverige (med rabatter) och utomlands (utan rabatter), om du gillar ord & bild av likasinnade löparkamrater och om du är sugen på att köpa nya skor & kläder i finfina butiker. Häng på, vetja. Det är roligare ju fler vi blir.

Anette Grinde
Redaktör Marathonlöparen
www.marathonsallskapet.se

Dela gärna detta inlägg t ex via Facebook, Google eller Twitter! Genom att synas ofta blir vi fler. Marathonsällskapet och dess tidning har då en möjlighet att få större spridning och bli ännu bättre, genom att det dyker upp fler människor som vill ge av sin tid, sin glöd och sin kunskap. Ditt bidrag är värdefullt.

Mer länkar & sånt;  Intressant. Bloggkartan NorrtäljeNyligen.seKnuff bloggar -   -  - Luciamarathon - SUM (Sörmland Ultra Marathon) - Göteborgs Marathon - Marathonlöparen -


 

Inga kommentarer: