lördag 26 oktober 2013

Jag tänkte att jag skulle göra lite reklam ...

Jag tänkte att jag skulle göra lite reklam för en jysst organisation, som också din förening kan ha nytta av. Jag har, genom årens lopp, använt mig av Volontärbyrån rätt många gånger. Där samlas föreningar och volontärer, i syfte att hitta varandra. Föreningarna berättar vad de behöver för typ av funktionärer, som t ex styrelseledamöter, ledare, hemsidefolk eller skribenter. Volontärerna letar bland erbjudandena och nappar (ansöker) när och där de hittar rätt uppgift för sig. Det är en fantastisk matchningssida, som jag gärna slår ett slag för.

Jag har använt den på sistone i syfte att finna funktionärer STF Roslagen, men där ofta hänvisat volontärerna vidare till t ex STF Stockholm då de inte har verkat eller bott i Roslagen. Jag hoppas och tror att de i STF Stockholm har tagits om hand och givits en konstruktiv uppgift utifrån sitt intresse och kunnande.

Så, när du behöver en ny ledare eller funktionär i någon form till din ideella förening - annonsera gratis hos Volontärbyrån. Det gäller för varje (registrerad) förening och i varje del av vårt land, men kanske är vissa delar lättare än andra. Hos Volontärbyrån botaniserar ideell kraft efter nya uppdrag.

Det är väl värt ett försök. Kanske hittar ni rätt tillsammans.

www.volontarbyran.org/

A..

Inga kommentarer: