söndag 21 april 2013

Om lite drygt en vecka når Marathonlöparen..

Någon av de första dagarna i maj når tidningen Marathonlöparen Svenska Marathonsällskapets medlemmar. Tidningen görs av medlemmarna - för medlemmarna - och är full av artiklar om maraton- och ultralopp som sprungits både i Sverige och utomlands. Den innehåller också artiklar om människor som skapar stordåd för sig själva och som inspirerar andra.

Nr 2/2013 av Marathonlöparen ligger just nu i tryckpressarna och skall sedan bara adresseras och levereras. Ja, den kommer bara att levereras till de som nu har betalat sin medlemsavgift för 2013. Resten får stå sitt kast och missar alltså nästa nummer.

Att missa ännu ett nummer kan man undvika genom att skyndsamt betala in avgiften för årets medlemskap. Eftersom den bara uppgår till 300 kr, och man får en hel del för denna slant, så kan det vara väl satsade pengar. Om du t ex skall köpa nya skor så får du rabatt på dessa om du handlar på Löplabbet eller Runners Store. Likaså om du skall köpa nya löparkläder. Hos Alewalds finns också fina erbjudanden. Därtill får du rabatter hos flera maratonarrangörer landet runt. Du kan alltså springa en hel del maratonlopp till ett rabatterat pris, om du är medlem i denna anrika förening.

Ja, att läsa andras berättelser är inspirerande. Det kan rent av förändra inställningen till löpningen och göra att man satsar på nya lopp. Det kan också leda till nya upplevelser och nya bekantskaper. Det kan rent av skapa skillnad i livet. Så, om man gillar löpning, långlopp och vill inspireras av andra som också gör det - då tycker jag gott att man kan satsa 300 på att bli medlem i Svenska Marathonsällskapet.

Det är väl satsade pengar, tycker jag.

Som sagt. Nästa nummer av Marathonlöparen når medlemmarna någon av de första dagarna i maj.

A..Länkar & sånt;  Intressant.  Bloggkartan NorrtäljeNyligen.seBlogger.comKnuff bloggar.  Knuff om naturupplevelser -  Bloggare om  löpning -  ... 

Inga kommentarer: