söndag 29 september 2013

Imponerande glädjeskoj ...

Via en långlöpare (Jan-Erik Ramström) som sprungit Lidingöloppets 3-mil tillsammans med andra får jag plötsligt upp ögonen för Glädjeknuff, en nybildad organisation som glädjer funktionshindrade barn genom att ta med dem ut på en löpartur.

Glädjeknuff är en ideell förening med målet att ge funktionshindrade barn och ungdomar löparupplevelser i rullande form. Vi är ett gäng entusiastiska springare som erbjuder äventyrslystna unga riddare stunder att minnas, från utkiksplatsen i joëlettens säte (en snabbrullande och terränggående enhjuling till rullstol, som förs framåt av två löpare).

Jag känner glädjen i mitt hjärta när jag får ögonen på vad de gör. Jag känner en plötslig lust att bidra med kraft, lust och kompetens till deras väl. Kan man göra så? Bidra med ideell lust och kraft, bara för att man i hjärtat tilltalas av en kort verksamhetsbeskrivning?

Åhhh, vad jag hoppas att deras verksamhet mångdubblas för varje dag som går.

Vilken fantastisk grej! (www.gladjeknuff.se)

A..


Mer länkar & sånt;  Intressant. Bloggkartan NorrtäljeNyligen.seKnuff bloggar -  -  -   - långlöpning - adhd - funktionshinder - muskelsjukdom - Lindingöloppet  ...


Inga kommentarer: