lördag 23 april 2016

Manchester (New Hampshire, USA)

23 april 2016.

Vi blir kvar här, i Manchester, idag. två nätter på samma hotell, alltså. Det är läge med en vilodag för att se att/om vi hanterar att fortsätta att gå eller möjligen springa framledes. Leifs fötter var inte så vänliga igår, mina mår en aning bättre. Jag sov gott i natt, skönt. Idag har vi tagit det mycket lugnt. Vi har letat efter en mataffär i närområdet, vilket var ett tillräckligt äventyr när man inte har bil. Här går ju för bövelen knappt att komma till någon shopping om man inte har bil, makalöst annorlunda än hemma. Ja, när vi har promenerat tidigare dagar har vi ju gått förbi flera efter vägen, men man tänker sig förstås att det skall finns lite shoppingcenter och mataffärer inne i staden också, men tji minsann. Så går det förstås inte till här, åtminstone inte i de kvarter vi rört oss i. Nåväl, vi hittade en stooor mataffär till slut. Vid ingången fanns kundkorgar, kundvagnar och små körvagnar att sitta på för de storvuxna som inte orkade eller kunde gå. För vuxna alltså, inte för barnen.

I morgon är planen att ta oss, per fot, till Concord (New Hampshire). Vårt problem just nu är att det sen är för långt till Lebanon, (nordvästlig riktning) dit vi tänkt oss och att det finns ytterst dåligt med boenden mellan Concord & Lebanon. Norrut tror vi är besvärande bergigt och inte heller där hittar vi boenden med vettiga avstånd (& acceptabla prisnivåer).

Phu, phu. Hur skall detta sluta?

A..

Ps...tidsskillnaden mellan hit & hemma är 6 timmar. Klockan är 1600 nu här - och hemma 2200.

Sträckalternativ söndag; Manchester - Concord...


Och så här ser jag ut idag.  Jag är ändå ganska frustrerad, eftersom det ännu är helt oklart hur vi tar oss vidare efter Concord  (New Hampshire) och/eller vad vi gör sen. 

1 kommentar:

Jenny sa...

1. Fin bild!
2. Om man har sprungit och gått så där mycket får man åka körvagn på affären.
3. Försvinn inte i Amerikas skogar!