fredag 22 april 2016

Boston - Lowell - Nashua (Massachusetts - New Hampshire)

Sovit hyfsat gott. Panikat lite lagom inombords. Detta är inte helt bekvämt, det kommer inte att bli så lätt. Så småningom samlade vi ihop våra pinaler (alltför många och alltför tungt) och tog oss till tågstationen vid North Station i Boston. Tåg från Boston North Station till Lowel, för att komma ur Boston. Tåget gick en gång i timmen och vi prickade exakt ... för sent, förstås. Vi fick alltså vänta ganska precis i en timme. Vi kom till Lowell ca kl 11 och började sedan promenera.

Det har varit varmt, mycket varmt. Jag var klädd i alltför varma byxor. Det har varit en fin, men otroligt varm dag. Lång.

Promenad från Lowell till Nashua, ca 31 km längs väg 3A. Det var svårt att hitta hotell, mycket svårt. I mål ca kl 1930. Vi bor på Fireside Inn, vid Exit 7 (till stora motorvägen) i Nashua. Vi är båda ordentligt trötta. Dusch och i säng.

Hur skall detta bli, undrar vi stillsamt. Bo måste vi ju verkligen göra. Även om det har varit riktigt varmt idag kommer det inte att vara tältbart framöver, tror vi. Vi har visserligen tält och sovsäckar med oss, men det känns ändå vettigare att bo inomhus. Ja, vi får se hur detta slutar. Väl, hoppas vi verkligen.

A..


Torsdag morgon - dags att lämna Boston. Här lämnar vi vårt hotellkvarter.

Inga kommentarer: