tisdag 19 oktober 2010

Svenska Marathonsällskapet....

Välkomna till Vintermaran i Sala 13 november. Varje år arrangeras ett vintermarathon, på uppdrag av Svenska Marathonsällskapet. Detta år står Sala som värd och vi välkomnar alla marathonlöpare till detta arrangemang. Det är hög tid för anmälan, så kontakta IFK Sala Friidrott med skyndsamhet. De väntar tålmodigt på din anmälan.

Svenska Marathonsällskapet har en egen sida på facebook. Dit välkomnas alla medlemmar och icke medlemmar för samtal och information om marathon och ultralopp. Där finns möjlighet att dryfta frågor runt löpning. Där läggs de rabatterade loppen ut och där förs samtal högt och lågt. Varmt välkomna dit.

Marathonsällskapets efterlyser skribenter till sällskapets medlemstidning och hemsida. Vi söker efter människor som kan och vill dela med sig av information och lustfylld löpning kring marathon/ultralopp i Sverige och utomlands, liksom även av resultat och information om framtida lopp. Gillar du att skriva och fotografera, så hör av dig. Vi behöver din hjälp.

Känner du därtill till något marathonlopp i Sverige, som inte jag känner till, så är jag tacksam för information om detta. Om du inte vet vilka lopp jag känner till, så sänd hellre information till mig en gång för mycket än en gång för lite. Lägg gärna in loppen i en kommentar i kommentarsfältet här nedan.

Fullbetalande medlemmar i Svenska Marathonsällskapet får medlemstidningen Marathonlöparen hem i brevlådan. Om den inte når dig så ber vi dig kontakta medlemssekreteraren med information om när du betalade din medlemsavgift sist. Om du missat att betala din medlemsavgift ber vi dig göra detta skyndsamt, så får du säkert tidningen snart igen.

Det lönar sig alltid för en marathonlöpare att vara medlem i Marathonsällskapet. Hos oss får du t ex rabatt på många svenska marathonlopp, liksom även t ex på Löplabbet och Runners Store. Därtill får du mängder av god marathon- och ultainformation i Marathonlöparen.

Anette Grinde
Styrelseledamot Svenska Marathonsällskapet

Inga kommentarer: