onsdag 20 oktober 2010

Inspiration....

Häromdagen var jag på Wallmans salonger och lyssnade på Lili Öst. Hon talade, och sjöng, på temat - Jag blir vad jag tänker. Det var en musikalisk föreläsning om tankekraft, för en varaktig förändring till ett mer fullödigt liv. Det är genom ditt sätt att tänka, som tagit dig dit du är. Är du nöjd med detta? Eller är det dags att åstadkomma en förändring. Ja, då är krävs det en annan tanke. Helt enkelt.

Lili Öst är enastående duktig på att sjunga, hon har en ljuvlig röst, och hon hade en hel del klokskap att förmedla. Såväl genom sången, som genom orden. Om du får möjlighet att lyssna på henne, eller tänker dig att boka en föredragshållare, så kan jag varmt rekommendera henne. Hon kan det hon gör och hon är värd att lyssnas på.

I morse lyssnade jag på Renata Chlumska. Äventyrerska till yrket, med t ex klättring, cykel och kajak som sätt att röra sig och färdas med. Hon har tagit sig an de stora utmaningarna, hon har satt höga mål, med många delmål och hon har sett till att ro dem iland.

Så. Nu kan jag välja att avundas, beundra eller kanske ingjuta mod och kraft i mig själv, som en frukt av den inspiration man känner när man möter eller lyssnar på människor som gör.

Våga - vinn - satsa. Som i besluta och gör. Och håll i.

A .... . . .

Inga kommentarer: