måndag 18 oktober 2010

Runt hörnet, i höstmörkret....

Det mörknar. Mer och mer allteftersom dagarna går. Hösten är verkligen här. Det är dags att sätta på sig reflexvästen, när man nu rundar hörnet och tar sig ut på en löpartur där ute i mörkret.

Marathonsällskapets löpare tar sig ut, med jämna steg. Igen och igen. De färdas land och rike runt. Än i Sverige, än i Norge, än i Grekland och än i USA. På många platser kan man se deras resultat, och glädjas över deras nya äventyr.

Ja, helg efter helg drar de ut på nya äventyr. Med glädje ser de nya platser, och tar hem nya resultat. Resultat som skapar nya upplevelser, nya möten och gör dem frestade att skapa mer. Ja, lite mer, till nästa gång. Mer behöver inte nödvändigtvis innebära fortare, men kanske mer i form av ännu ett lopp, ännu ett möte, ännu en utmaning eller ännu en ort.

Dessa löpare finner löpningen, tävlandet och resandet mot nya äventyr vara en stor del av livet. Många av dessa är medlemmar i Svenska Marathonsällskapet och kan därmed få rabatter på startavgifter i många svenska lopp. Därtill kan de fånga en mängd nya utmaningar. Medlemsskap och deltagande skapar helt enkelt möten, hälsa och glädje.

Inom kort kan långlöparna tävla t ex i Bromölla, Bovallstrand eller Sala. I november kan vi åka till Sala och till Bromölla och i december till Bovallstrand (Luciamarathon). Vintermarathon i Sala går av stapeln den 13 november och har lite av Marathonsällskapets lyster över sig. Vi står helt enkelt som medarrangörer till detta lopp.

Dessa långlopp är rabatterade för Marathonsällskapets medlemmar, men välkomnar alla långlöpare. Ja, där finns nya löpare, och löparveteranter. Och där finns unga och gamla.

Det lönar sig att vara medlem i Svenska Marathonsällskapet och vi letar ständigt efter nya lopp att delta i, uppmärksamma och skapa mervärde för. Känner du till fler svenska marathon/långlopp som går av stapeln under hösten och vintern. Låt mig veta vilka de är och var jag finner information och kontaktuppgifer om dessa lopp. Det skapar mer för oss alla.

Mer lopp, mer rabatter, mer uppmärksamhet, fler deltagare - ger mer skoj genom höstmörker och vinterrusk.

Vi ses - kanske på en startlinje inom kort.

Anette Grinde
Svenska Marathonsällskapet

Inga kommentarer: