onsdag 1 februari 2012

Välkommen till årsmöte - STF Roslagskretsen - Söndagen 26 februari 2012.

Kallelse till årsmöte 2012.
Söndagen 26 februari 2012.
Tid; Kl 1500 möts vi för våra årsmötesförhandlingar för året.
Plats; Grinds Servicehus samlingssal/matsal.

Handlingar inför årsmötet finns - inom kort - på vår hemsida www.svenskaturistforeningen.se/roslagskretsen. De kan också beställas genom Anette Grinde eller Svenska Turistföreningens kansli.

Eventuella motioner skall sändas till styrelsen senast den 31 december 2011. Nu är det sålunda lite sent, men sänd dem gärna ändå - så kan de diskuteras i styrelsen för framtida ledning och hjälp. Posta dem till; Svenska Turistföreningen Roslagskretsen, c/o Anette Grinde, Övra Söderby, 761 75 Norrtälje.

Efter årsmötet får vi lyssna till Pär Erik Karlssons ord om Roslagsleden och då huvudsakligen om den del av leden som går mellan Norrtälje och Grisslehamn. Vi får svar på frågor som hur leden kom till, hur utveckling av leden skett, vem som ansvarar för underhållet av leden och exempel på hur vi kan marknadsföra Roslagsleden och vår fina kommun - med spännande evenemang.

Info: Anette Grinde 0708 905 731, roslagskretsen (snabel-a) stfturist.se

Vi blir mycket glada om du kommer till STF Roslagskretsens årsmöte!

Förslag på fler/nya aktiva och inspirerade styrelsemedlemmar lämnas snarast till valberedningen - Britt Wennerfors, tfn 0176-27 20 97.

Lev väl & njut av dagen!

Anette Grinde
Ordförande Svenska Turistföreningen, Roslagskretsen





2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem skulle inte vilja bli medlem i den föreningen och dessutom komma till årsmötet med en så inspirerande ordförande! Charlotta E.

Anette Grinde - anettegrinde.blogspot.com sa...

Varmt välkommen!

Njut av dagen.

Anete