fredag 8 juli 2011

Fantastiska ungar...

Knattar. Som fnattar runt som små skott. Deras ben går som trumpinnar, ansträngningen syns genom de små förvridna ansiktena, håret spretar i vindbruset och skrattet och gråten ligger nära varandra. Det är tävling, fast ändå bara lek. Jag hoppas att leken för alltid får behålla sin plats i deras liv, men kanske är det någon som genom gårdagskvällens eller liknande arrangemang finner att just löpning är något som skall stå på deras agenda i något eller några perioder av deras liv. Vi hoppas att många av dessa finner löpningen värdefull – för hälsa, glädje och inspiration.

Gruppen med alla de fantastiska knattetjejerna (födda 2002-och tidigare), där 64 härliga ungar kom i mål, vanns av Linnéa Ericsson-Bäckvall (Spånga), tätt följd av Elsa Eriksson (Gottsunda IF) och Fanny Måhl (Vallentuna FK). För grabbarna, i motsvarande klass, var det Gustaf Harning (Ununge IF), Zakaria Holmén (Rånäs 4H) och Felix Kahlert (Rånäs 4H) som krep de första platserna. I den gruppen var det 71 knattar som kom i mål. Man blir riktigt glad, när så många knattade sig runt på 800-metersbanan i Socitetsparken i Norrtälje denna kväll. Man blir riktigt, riktigt glad.

Tack, Rånäs 4H, för arrangemang av spring under RoslagsNatta - Sparbanksloppet, Flygfyrenloppet och NT-loppet gör alla åldrar välkomna till detta arrangemang.

Anette Grinde 
F ö r e t a g s h u s e t

Inga kommentarer: