måndag 14 februari 2011

Svenska Turistföreningen, Roslagskretsen

Inspiration. Ja, ett styrelsemöte kan skapa inspiration.
I dag (kväll) har Roslagskretsen haft sitt första möte efter årsmötet och vi kan glädjas åt att vi har en god och fungerande styrelse för det kommande verksamhetsåret. Det känns bra att detta år få arbeta med Inga-Britt, Eva, Ylva, Christian och Matts. Det känns roligt att arbeta med dessa människor och skapa mer och nytt i denna viktiga förening.

Det glädjer.

Vi har talat om nya aktiviteter. Och gamla. Vi har talat om att skapa nytt, marknadsföra på nya sätt, söka nya och gamla medlemmar och försöka tilltala såväl unga som gamla människor. På agendan står helt enkelt nya äventyr. Där finns nya människor, nya aktiviteter, nya tankar och nya möten. Vi har ochså talat om att synas på nya platser, som t ex marknader i bygden eller kanske vid en mc- eller en bilutställning i stadens vackra park. På agendan kan t ex finnas chokladpraliner, vandringar, tunnbrödsbakning, kajakpaddling, mc-turer och studie/industribesök. Det finns mycket vi kan göra, tillsammans med likasinnade och näraboende. Det känns roligt och väldigt inspirerande.

En principfråga som diskuterades var kostnader för våra aktiviteter. Alla aktiviteter skall kosta (en liten, liten slant). Det skall alltid vara billigare för en medlem än för en icke medlem, men alla skall vara välkomna. Vi är inte en förening som utesluter, men vi är i första hand till för våra medlemmar (och vi vill gärna, gärna bli fler medlemmar).
För ordningen skull är vi nu formade enligt följande;

Anette Grinde - ordförande
Christian Nordström - vice ordförande
Eva Eriksson - kassör
Inga-Britt Jacobson- sekreterare
Matts Imhagen
Ylva Törne (suppleant - ombedd att närvara vid alla möten, även om någon ordinarie ledamot inte är frånvarande)

På agendan står inspiration.

Allt Gott, önskar
Anette Grinde ... . . .
Ordförande STF, Roslagskretsen

Inga kommentarer: