torsdag 17 februari 2011

Inspiration...

Svenska Turistföreningen, Roslagskretsen, bygger på sin verksamhet. Vårens program byggs på med en motorcykeltur och en kajaktur. Motorcykelturen sker tillsammans med MC-klubben Snöflingorna och kajakturen med Naturnära Äventyr. Dessa programpunkter kompletterar de tidigare beslutade aktiviterna i form av vandring, föreläsning och industribesök.

Vi samlar just nu in medlemmarnas och övriga intresserades mailadresser för att kunna sprida information till intresserade utan avsevärda hanterings- och portokostnader. Vi ser med glädje på strömmen av intressemail till vår Roslagskretsadress och känner tillförsikt och hopp om ett ökat besöksantal till våra framtida aktiviteter.

Vi kommer ju helt klart att lättare kunna nå våra medlemmar och intresserade allteftersom vi får in dem i ett mailregister. Vi kommer också att synas mer genom blogginlägg, artiklar och sociala medier.

I april är det vargföreläsning, i maj är det mc-tur och i juni paddlar vi kajak. Det känns oerhört spännande med nya aktiviteter på agendan och nya ledamöter i styrelsen. Det skapar helt enkelt ny inspiration.

Norrtälje behöver vara en aktiv fritidskommun. I detta bistår Svenska Turistföreningen, Roslagskretsen, mycket gärna. Vi tar gärna hjälp i detta genom nya människor i ett ökande medlemsantal och samarbete med t ex Friluftsfrämjandet och Naturskyddsföreningen.

Vill du vara med och bidra till vår vilja att växa i höjd och i bredd, så är du varmt välkommen att höra av dig till någon i vår styrelse.

Allt Gott, önskar
Anette Grinde
Ordförande STF, Roslagskretsen

Inga kommentarer: