söndag 5 juni 2011

Vi tänkte att vi skulle ut och fara igen...

...men vet inte riktigt vart vi ska...

Just nu lurar vi lite på Brasilien, norra Indien eller kanske Vietnam. När man letar en stund kan man förundras. Så oerhört mycket information det finns. Så glad man blir. Och så undrade var och hur man skall leta och strukturera allt som finns, så att man kan fatta beslut om vad man vill, kan och förmår.

Vår vinter är vår resetid. December - januari känns bra att vara borta från vårt iskalla land. Då vill vi njuta av värme, andra kulturer och nya människor.

Brasilien passar oss temperaturmässigt. Där förefaller det vara varmt året om. Vi har inte tidigare varit i den världshörnan och skulle se det som roligt att se något helt nytt. Språket kanske kan vara ett problem - eller också inte alls. Är detta ett bra motorcykelland?

Nord/nordväst i Indien är en aning kall i denna tid. Kanske måste vi välja andra månader om vi skall färdas där, som vi så gärna önskar. I Indien ser vi inte många reseproblem. Det känns så "hemma", eller åtminstone ett  land vi så gärna besöker igen. Nord och nordväst skulle vi gärna se. Det är många som har rekommenderat detta "hörn", så det vill vi gärna se.

Vietnam? Ja, vi har tänkt så förr, och tänker kanske så igen. Men kanske står ändå valet mellan Brasilien, som sägs vara tryggt och säkert, och Indien, som redan är besökt igen och igen - men där vi ändå känner att vi har en hel del kvar att utforska.

Hm. Beslut om tid och världshörn behöver tas. Hur och vad, mm, kan ju beslutas sen.

Anette Grinde

Inga kommentarer: