torsdag 11 juni 2009

Mc gäng vände med anledning av aktiv polisinsats.

Custom Bike hade en god utställning i Socitetsparken i lördags. Återigen. Mycket god. Evenemanget avlöpte i lugn ton. Som en familjefest för alla åldrar bör göra.

Polisinsatsen var hög denna dag. Mycket hög. De hade laddat kraftfullt med polisbussar, bilar och mänger av poliser. De gjorde stora kontroller av motorcyklar och bilar vid infarterna till staden. På många håll och vid upprepade tillfällen.

I dagens NT kan vi läsa att "MC-gäng vände vid infarten" - och att polisen beslagtog tre fällknivar, en bajonett och en kulhammare. Polisen kunde notera att vissa grupper som kom från Sthlms-hållet valde att vända om. Polisen gör, enligt NT, antagandet att den största delen av de som vände är kriminella personer.

Vi, som medborgare som önskar lugn i bygden, ber att få tacka polisen för den goda insatsen som bidrog till att festen kunde vara en familjefest för alla åldrar även detta år.

Men - det största tacket skall naturligtvis gå till Twin Club MC som drar hela lasset med arrangemangsplanering, iordningsställande och städning därefter. Skarpt!

Det är gott för bygden, ur många perspektiv, att detta arrangeras.


Anette GrindeInga kommentarer: