onsdag 20 april 2011

Svenska Turistföreningen - Roslagskretsen

Styrelsen för Svenska Turistföreningen, Roslagskretsen, har mötts för samtal om sommarens och höstens aktiviteter. Det är härligt att se och höra inspirationen i samtalet och få lyssna till nya och spännande aktivitetsförslag.

Vi talar t ex om berättarkvällar, vandringar, kajakturer, motorcykelturer, båtutflykter, Forsmarksbesök, studiecirklar, tunnbrödsbakning, årsbokspresentation och Luftvärnsmuséum. Högt och lågt, stort och smått - men viktigt och fantastiskt. Inga-Britt hade därtill gjort en fantastisk sammanställning över alla de aktiviteter föreningen gjort de sista åren. Britt, Eva och Inga-Britt fixade vargevenemanget med bravur och Christian arrangerar en viktig cirkel som kör igång inom kort. Jag häpnar av glädje över det som görs och blir gjort.

Det är förundrande att se all kompetens och hur olika vi är, fast vi ändå är så lika. I rummet sitter flera människor, som är brinnande eldsjälar och som är med i många olika föreningar. Tänk, vilken kraft det finns i de ideella engagemangen.

Ett stort tack till Inga-Britt, Eva, Matts och Christian för gårdagens möte. Det är fantastiskt att se och höra den kraft som finns. Det gör mig riktigt glad.

Trots denna fantastiska kraft behöver bli fler som gör och delar med sig, av tankar och engagemang. Vill du vara med och skapa mer i vår förening, så är du varmt välkommen att höra av dig.

Anette Grinde
Ordförande
Svenska Turistföreningen, Roslagskretsen
Tfn 0708 905 731
(vi nås på mailadressen;  roslagskretsen (at) stfturist.se )

Inga kommentarer: