tisdag 10 november 2009

På schemat står det kurs...

...om hälsa och välmående.

På schemat står det Kurs! Som berättar om att det är lönsamt att röra på sig. Den berättar för företagare och för anställda om vikten av att röra på sig. Lagom och utifrån de personliga förutsättningarna som var och en har.

Det finns människor som springer marathon. Cyklar Vätternrundan. Och åker Vasaloppet. Det finns människor som promenerar uppför rulltrapporna i stan. Det finns människor som räknar steg. Och det finns andra som simmar en stund. Det finns golfare, hundägare, gympare, spinnare, dansanta glädjefnattare och gymare. Det finns också meditatörer och yogafolk i kvarteret strax där bortanför. Därtill finns det några som cyklar till jobbet eller körar på kvällen.

På schemat står det kurs - där det talas om hälsa. I det lilla och vardagliga, i det stora och fantastiska. I det som ger oss en bättre hälsa. Kursen är för alla - för en god hälsa i ditt företag, i ditt hem och i vårt samhälle.

Har ansvarig ledning i ditt företag förstått vikten av en motions-/hälsotimme? Har de förstått hur lönsamt det är med personal som motionerar och håller sig friska?

Om ja - berätta för mig hur ni gör.
Om nej - låt mig veta vilket företag det är.
Om ja - berätta för andra hur ni gör.
Om nej - låt företaget ringa/maila mig för kurs/föredrag.

Om ja - låt företaget veta att de är fantastiska....


Anette Grinde

Inga kommentarer: