måndag 13 september 2010

Långlopp, marathon och fantastiska aktiviteter...

Hösten närmar sig. Snart får vi dra på oss långspringbyxorna. Det känns lite skönt, men samtidigt lite sorgligt. Sommarvärmen är ju så skönt ljuvlig att få springa i.

I höst finns det flera lopp på programmet. Vi kan välja ett eller flera, allt efter tycke och smak.

I Uppsala kan vi (18/9) springa 100 km eller 50 km - Uppsala Monstertur. Staffan Åkerblom - staffan (at) upp100km.se - Rånäs 4h, vet mer. Vill vi inte springa, kan vi titta samtidigt som vi är funktionärer. Det glädjer såväl löpare som arrangör.

Den 2/10 kan man ta sig till Frösön/Östersund. Då går FRÖSÖ 6-TIMMARS med Marathon! Loppet är rabatterat för Marathonsällskapets löpare och bjuder på ett spännande äventyr. Jämtland är en fantastiskt vacker bygd och kan rekommenderas för en helgutflykt.

Om du sedan, helgen därefter, ännu inte bokat din syssla så finns; SUM - Sörmland Ultra Marathon - 9 okt 2010 . Långlöpning, i ett uppskattat arrangemang med rabatt för Marathonsällskapet, i Sthlm/Sörmland. Därifrån hör vi ofta glädjande, skrattande och lekande tillrop. En utmaning som få, med glädje och lust med i bagaget.

Den 16/10 går VÄXJÖ MARATHON. Det får du inte missa. Också det är rabatterat för Marathonsällskapets medlemmar. Loppet är plant och skapar förutsättningar för nya rekord. Ingen övervärme, en vacker miljö och utan skarpa backar. Besök Växjö, blir helt klart vår rekommendation.

A ...

Inga kommentarer: