söndag 12 september 2010

Välkommen till Svenska Marathonsällskapet...

Vi välkomnar nya medlemmar till Svenska Marathonsällskapet.

Vi strävar efter att uppmärksamma marathon/långloppsaktiviteter och vi ser gärna intresserade och aktiva utövare som medlemmar i föreningen.

Vi har en tidning som skriver om långlopp, med särskilt fokus på marathon. Den vänder sig till våra medlemmar och den innehåller artiklar som rör sig kring medlemmarnas aktiviteter, världen runt.

Vi delar ut förtjänsttecken för olika typer av insatser i marathonutövandets tjänst. Du, som är medlem, ansöker och visar att du är berättigad till förtjänstdiplomet eller standaret.

Vi arbetar ständigt för rabatterade lopp, landet runt, till dig som är medlem i föreningen. Vi arbetar också för rabatter i t ex idrottsbutiker, till nytta och glädje för våra medlemmar. Kanske kan Löplabbet och Runners Store vara till nytta i din träningsiver?

Någon tänker att de snart skall springa sin första mara. Någon har redan gjort det. Några har sprungit 100 lopp och någon har sprungit mer än 700 lopp. Alla är välkomna. Och varje person, vare sig de ännu inte sprungit men är intresserad av företeelsen eller om de sprungit hur många lopp som helst, har samma roll i vår förening. Att dela med sig av sin lust och sin glädje, på sitt sätt och utifrån sina förutsättningar.

Det lönar sig att vara medlem. Det skapar helt enkelt väldigt mycket ny kunskap, ny gemenskap och nytt driv i tanke och handling.

Välkommen!

A ...

Inga kommentarer: