söndag 25 maj 2014

Fantastiska sol...

Ja, vissa saker går rätt trögt nuförtiden. Det skall ju inte behöva ta till slutet av maj för att göra årets mc-premiär. Nu är det i varje fall gjort. I ett gudomligt väder gled vi (igår) i sakta mak runt på slingriga roslagsvägar. Det var soligt och mycket varmt. En gudomlig doft av den fantastiska grönskan nådde oss, det var en ljuvligt vacker natur i bygden och vägarna är rätt jyssta (som i slingrande och relativt gruslösa). Ja, det var rätt mycket motorcyklister ute i det fantastiska vädret. Alla sorter, får man ju säga. Och några cyklister också (även om de var rätt få). 

Man är ju rätt utsatt som motorcyklist. Förutom att det är njutbart är det också rätt farligt. Igår, på vår premiärtur, blev vi omkörda av en bil med en förare som saknade ansvar och förstånd. En tokigt onödig och mycket vansklig omkörning. Ingen olycka hände, men man förstår att olyckor händer. Var nu rädda om varandra i trafiken. 

Glöm inte att rösta idag! Det enda skälet att inte rösta idag, är att du har förtidsröstat någon dag tidigare till detta val. Har du inte gjort det, så är det idag som gäller. 

A.. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Medelålders män och kvinnor som kör MC kör ihjäl sig varje sommar i större antal tycks det varje år.
Det är dom som är trafikfaran i allmänhet och inte bilarna.