torsdag 14 juni 2012

Finfin utbildning för dig som vill bli ledare...

Sådär, ja. Nu erbjuder vi en finfin utbildning för dig som vill bli ledare i STF Roslagskretsen.

I ledarutbildningen kan du stärka ditt ledarskap och din förståelse för hur grupper fungerar och utveckla kvalitén i den grupp och i den verksamhet du medverkar i.  Utbildningen är en fantastisk möjlighet - och den kostar dig inget. När du anmäler dig via oss förutsätter den bara att du i en eller annan form är ledare i vår krets.

I utbildningarna används folkbildningens pedagogik som bygger på aktiva deltagare som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet, och som tillsammans söker och skapar ny kunskap.  Kortare föreläsningar varvas med grupparbeten, erfarenhetsutbyten och pedagogiska övningar.

Utbildningarna genomförs vanligen under en heldag. När de är i Sthlm är de antingen i Studiefrämjandets lokaler i Solna eller på Brygghuset på Norrtullsgatan 12. Vilken plats det blir för nästa kurs är just nu inte känt.

Ledarutvecklingsprogrammet består av fyra steg: Ledarutveckling steg 1 (L1), steg 2 (L2), steg 3 (L3) och Ledarforum - där mer kunskap och erfarenhet ges vid varje tillfälle.

Ja, detta är en fantastisk möjlighet till en god utbildning för dig som vill vara ledare i vår krets.

Låter det intressant för dig? Dra dig i sådant fall inte för att höra av dig för ett samtal om utbildning och ledarskap!

Din ålder spelar ingen roll (även om du naturligtvis behöver vara tillräckligt vuxen för att kunna ansvara för en grupp).

Anette Grinde
STF Roslagskretsen
roslagskretsen @ stfturist.se
tfn 0708 905 731
 Övriga länkar & såntIntressant. *  Bloggkartan Norrtälje. *  Nyligen.se. *  Blogger.com  * Läs även andra bloggares åsikter om  - smultronställen - ledarutbildning - Norrtälje. * Knuff bloggar. * Knuff om  ledarutbildning - Roslagskretsen  * Norrtelje Tidning.

Inga kommentarer: