lördag 6 juni 2015

Sveriges nationaldag 2015!

Idag är det Custom Bike Show i Norrtälje. Det är en mc-fest utan dess like. Man kan förvänta sig att hela staden är fylld av motorcyklar, att de står parkerade eller mullrar förbi i varje enskilt hörn. I Societetsparken i Norrtälje kommer det att vara knökafullt med utställningsmotorcyklar av alla de olika sorter.

Det har pysslats i garage runt om i landet (& i världen) genom många timmar - nya fantastiska kreativt byggda maskiner ha sett sin dag. Det har putsats, pysslats, oljats, bytts, svurits, glatts, skrattats och frenetiskt letats efter andra, finare och mer särskilda lösningar. En del av resultaten syns på utställningen idag.

Glöm inte att gå dit idag om ni är i faggorna. Titta, förundras, rösta på det bästa av dem bästa (enligt din smak) och förundras också över Twin Clubs schysta arrangemang. De genomför detta år efter år på en rätt liten men energisk medlemsskara, med en sponsorkår som är helt fantastisk och med intresserade människor runt om i bygden som alltid bistår. De gör ett schyst jobb, helt enkelt. Custom Bike Show är bra för stan. Helt klart. Heja, heja!

A..

Inga kommentarer: