onsdag 2 maj 2012

Hus uthyres för permanent- eller sommarboende - 2 mil norr om Norrtälje

Vi har ett hus på landet - i Bredsättra/Roslagsbro - Norrtälje - och söker nu en hyresgäst till detta hus - för permanentboende eller för boende över (hela) sommaren. Huset hyrs ut omöblerat eller möblerat. Garage finns i anslutning till huset.


Huset är knappt 100 kvm stort - med två sovrum, vardagsrum, stor hall, badrum och kök. Boende för en familj upp till 4 personer ryms i huset. Ja, naturligtvis kan ni bo fler om ni önskar, men då kan det kanske te sig lite trångt. Stora delar av huset är nyrenoverat.

Huset värms upp med en effektiv bergvärmeanläggning. Kostnaden för elen är beroende av antal människor som bor i huset och den egna förbrukningen, vilket inkluderar el till bergvärmeanläggningen och övrig hushållsel som lampor, vattenuppvärmning, tvätt, tv, mm, men kan uppskattas till någonstans mellan 500-1000.-/månad. Nej, det finns ingen öppen spis eller kamin i huset - men bergvärmeanläggningen fungerar väl.

Huset har en stor och fin tomt med närhet till vacker natur. En badsjö finns bara några hundra meter från huset. Det är ca 6 km till närmaste havsbad. På sensommaren blommar solrosorna - det är en ljuvlig syn med två ängar av blommande solrosor, strax utanför köksfönstret. Man kan sitta på trappan och njuta av stillheten i den ljuvliga sommarvinden eller njuta av värmen på uteplatsen eller på balkongen.

Fastigheten ligger mitt i byn, men ändå fri från insyn. Nära, men ändå ensligt.

Buss vid tomtgräns (SL-buss nr 645) till/från Norrtälje. Det är ca två mil till Norrtälje, och lite kortare till Älmsta. I Norrtälje & i Älmsta finns mataffär, bank, mm.

Till Drottningsdal (Roslagsbro) är det ca 8 km. Där finns skola för lägre åldrar, daghem och mängder av fotbollsaktiviteter. 

Vi hyr ut huset tills vidare, med uppsägningstid 3 månader. Huset är ledigt för hyresgäster nu, så vi ser gärna inflytt omgående.

Jag nås på tfn 0708-905 731 - ring mig gärna (inte sms). Jag nås också per mail; anette.grinde (snabel-a) foretagshuset.net

Där är riktigt fint!

Hälsar
Anette Grinde & Leif Hemlin
Blomstrande sommartid.


Ljuvliga solrosor (augusti/september)

Uthyres möblerat eller omöblerat.

Vy från balkongen (oktober).

Inga kommentarer: