fredag 24 januari 2014

Reklam i brevlådan...

Jag får en hel del reklam i brevlådan. Det mesta åker i pappersinsamlingen. I går fick jag reklam från Vardia Försäkring. Adresskällan är; MIA, 08-692 75 10 (som jag inte är bekant med). Brevet är adresserat till mig.

Brevet börjar; Vill du spara pengar på din bilförsäkring? Vi hjälper dig.

Nej, tänker jag. Jag har ingen bil och ingen bilförsäkring. Jag tänker sålunda förpassa lappen till pappersinsamlingen i vanlig ordning, med tanken att det är synd om skogen.

- Jag tänker att registreringsnumret som står - stort - på pappret är vilket som helst, bara slumpmässigt framtaget. Plötsligt tänker jag, men nej - det är bekant. Jag frågar sambon om hans sista siffror på sin företagsbil och ja, så är det. Bilnumret på brevet tillhör min sambos företagsbil.

- Ok. Jag har fått en förfrågan från Vardia Försäkring om jag vill spara pengar. Jag skall alltså spara pengar på en bilförsäkring som jag inte har, för en bil som tillhör en annan person.

Förlåt mig, men jag finner detta en smula märkligt. Jag antar att jag tänker konstigt igen. Berätta grejen för mig.

A..


1 kommentar:

http://Oldmolly.bloggplatsen.se sa...

Ja du, det där med reklam är ett elände. Någon logik finns inte. Man skulle, rent ut sagt, vilja stoppa det på ett onämnbart ställe.