söndag 5 januari 2014

Maraton & ultra 2014


Så. Nu skall alla våra medlemmar ha fått Marathonlöparen nr 5/2013 i sin brevlåda. Den gör mig glad och jag hoppas innerligt att också ni blir glada och inspirerade av läsningen. 

Det är nu hög tid att betala in medlemsavgiften för 2014. Belopp, plusgiro och sån´t hittar du på baksidan av tidningen (och på bifogad bild här till vänster för dig som ännu inte är medlem). Varför inte också ge bort ett medlemskap till en maraton/ultravän eller någon som tänker sig genomföra sitt första maraton/ultra under 2014?

Vi vill gärna bli fler - hjälp oss gärna genom att peppa (minst) en av dina vänner att bli medlem i föreningen. Ju fler vi är, desto bättre kan vi orda om sporten, desto mer artiklar kan vi få till tidningen, desto mer kan vi uppmärksamma alla små (& stora) lopp, desto större bredd kan vi få i medlemsengagemanget, desto mer rabatter kan vi jobba in till medlemmarna - och desto bättre kan vi bli.

Allt Gott
hälsar redaktören


Mer länkar & sånt;  Intressant. Bloggkartan NorrtäljeNyligen.seKnuff bloggar -  - Marathonlöparen -  Kungliga biblioteket. - Mer om Marathonlöparen i denna blogg

Inga kommentarer: