tisdag 10 april 2012

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann ...

"Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann"
Jonas Jonasson
Utgiven: 2009
ISBN 978-91-642-0296-3
Piratförlaget

Ja, jag säger då det. Ibland händer det sig särskilt många tokigheter i människors liv. Några ser helt enkelt till att ordna det ordentligt väl för sig. Allan, som fick nog av dumheterna på ålderdomshemmet och rymde från sitt 100-årskalas, ordnade det väl för sig själv och för de som kom i hans väg. Jag måste nog ändå säga att detta var en högst läsvärd bok. Rent lustig, faktiskt.

En sträckläsare, rent av. 

Boken kan t ex införskaffas hos Adlibris -  Bokia - Bokus - Den kan också lånas på ett bibliotek nära dig, eller inhandlas i närmaste bokaffär. Det senaste förslaget ter sig lämpligast, eftersom bokhandlarna har det kämpigt i konkurrensen nuförtiden. Det vore synd om de försvann.

Det vore ju också synd om du dristade dig till att inte läsa boken. Då missade du en trevlig lässtund. Det är en njutning man inte bör vara utan.  

A..* Intressant. * Bloggkartan Norrtälje. * Nyligen.se. * Blogger.com.* Läs även andra bloggares åsikter om - ... 

2 kommentarer:

Östen Eriksson sa...

Håller helt med om din rekommendation om att läsa boken. Själv tyckte jag att det var lite speciellt med miljöbeskrivningen i början av boken. På 1980-talet var jag nämligen med om att uppföra det som då kallades sjukhemmet i Malmköping.

Reflektioner Allteftersom sa...

Härligt. Det var en rolig bok. Tokig och läsvärd.

Njut av dagen!

A..