torsdag 5 december 2013

Marathonlöparen nr 5/2013 når läsarna i Luciatid

Så är det snart dags igen, för ett nytt nr av Svenska Marathonsällskapets medlemstidning Marathonlöparen. Nr 5/2013 når medlemmarna i Luciatid. Detta är årets sista nummer. Alla våra fantastiska (nuvarande och framtida) medlemmar ombeds att göra ett litet dyk ner i sin plånbok för att göra sin inbetalning av 2014 års medlemsavgift, särskilt notera datum för årsmöte och begrunda om man vill lämna förslag (motioner) på föreningens verksamhet. Ni ombeds också ge förslag på styrelse/funktionärsfolk för "drift" av föreningen och omsorg om dess väl.

Därutöver finns artiklar om långa lopp, inspirerande glädje och engagemang ur många perspektiv. Artiklarna är skrivna av medlemmar eller av andra långloppsintresserade - och bara med ideell, men glödande kraft.

Välkommen du som vill vara medlem i vår förening 2014. Välkommen du som vill orda med glöd och glädje i tidningen. Välkommen du som vill ge förslag och bidra till förbättring och till föreningens väl. Välkommen du som vill engagera dig. Och välkommen du som gillar maraton och ultra.

A..
Klicka på bilden för mer info om huset. Ledigt fr 1/1 2014.


Inga kommentarer: