tisdag 18 februari 2014

Så. Då lägger vi sista handen vid ...

Så.
Då lägger vi strax sista handen vid Marathonlöparen för denna gång. Nästa nummer går i tryck i början av nästa vecka och sen når de medlemmarna strax därpå.

Det är onekligen en hel del pyssel med att göra en tidning. Artiklar skall in. De skall begrundas, korrekturläsas och det skall funderas kring om och var de skall tas in. Bilder skall också med, med rätt fotograf. Både text och bild, med ok att de får publiceras utan arvode eftersom tidningen är ideell. Inga pengar här.

Så småningom skall tidningen göras. Formas. Var sak på sin plats. Eller kanske på en ny plats. Bokstäver, siffror och bilder skall placeras på rätt sida och i rätt kolumn. Det skall vara rätt och det skall vara snyggt. Och konsekvent, ordentligt och övergripande fint. Ja, det är rätt mycket att tänka på, innan vår fantastiska Ann kan sända tryckfilen dit den ska. Jag skall vara uppmärksam på mitt sätt. Mats skall vara uppmärksam på sitt sätt. Och Ann på sitt. Och göra som jag ber.

- Eller är det kanske så att det är hon, Ann, som skall lotsa mig rätt. Hur som haver, är det fantastiskt bra att arbeta tillsammans med sådana som Mats & Ann. Ja, se utan dem så vore detta ingenting.

Återigen, ni fantastiska medarbetare. Ett stort tack, för glöd och engagemang genom denna återkommande procedur.

Anette Grinde
Redaktör Marathonlöparen
Svenska MarathonsällskapetInga kommentarer: