söndag 8 december 2019

Musikhjälpen 2019 Norrtälje
Ser ni den här bilder i ert flöde i sociala medier? Har ni tänkt kring frågan? Alltså Musikhjälpen 2019 - och vad de skapar?

Musikhjälpen 2019 har temat för året: sex är inte ett vapen. En synnerligen viktig fråga. Makaber, men ohyggligt viktig. Den rör förstås också dig och mig.

Nästa lördag/söndag 14-15 december är det aktivitet i Societetsparken i Norrtälje för att uppmärksamma detta.  Ja, på andra ställen i Norrtälje också, t ex på Friskis & Svettis i Norrtälje. Det pågår förstås aktiviteter runt om i Sverige, så se, lyssna och där där du är, det du kan. Där och du, när du ser att det är viktigt.

I parken ska det springas under helgen och det verkar vara rätt många som ska vara med. Några ska springa ett helt dygn, några ordnar ett stafettlag och några gör något eget. Jag tänker att det är spännande, läckert, fantastiskt och inspirerande. Jag blir så glad över glöden och engagemanget. Det är ljuvligt fint.

Jag ser planeringsfolket skapa en fantastisk aktivitet, ett härligt engagemang för ett viktigt arrangemang. De gör stordåd i planeringen för att det ska bli bra, bättre och bäst.

Heja ni som dragit igång detta. Heja alla som deltar. Heja alla som hejar. Heja alla som sprider ordet. Heja alla som bidrar och sponsrar. Heja alla som skapar glädje och heja alla som får världen att förstå att sex inte är ett vapen.

Häng på, vetja. Bidra med det som just du kan och vill. Snack och medvetenhet gör faktiskt skillnad här, men också delningar, spring, pengar, sponsring av grejer, mat och sånt, liksom också pepp och glädje. Spring eller gå en stund i parken på lördag - och berätta varför.

Pepp och heja!

I facebook-gruppen Musikhjälpen 2019 Norrtälje hittar du hur du bidrar med pengar till insamlingen. Det kommer du förstås också att kunna hitta information om i parken på lördag.

Pengar är viktigt, men ord och handling (uppmärksamhet och samtal) spela också roll.

Här hittar du länken till insamlingen med anledning av Musikhjälpen 2019 Norrtälje!

A..

Inga kommentarer: